Kleurenanalyse

Wil jij weten welk seizoenstype je bent?

 

Kleine kleurenanalyse

De kleine kleurenanalyse gebaseerd op jouw uiterlijke kenmerken. Je krijgt een richting mee welk seizoen je laat stralen en zorgt voor harmonie. Je huid, ogen en haar vormen de basis om te bepalen welk seizoenstype het beste bij je past. Met je nieuwe inzichten kun je meteen aan de slag.

Persoonlijk kleurplan

Wil jij voelen en zien wat kleur voor je kan doen? In deze uitgebreide analyse bekijken we per doek wat er gebeurt met je gezicht. Staat een kleur fris of maakt het juist grauw of vermoeid? Laat een kleur je stralen of neemt de kleur je juist over? Ik laat je de verschillen tussen de kleurtinten zien, net zolang tot je het zelf ook ziet!

In deze 1-op-1 sessie krijg je antwoord welk seizoenstype je bent en welke kleuren jouw het allermooist staan. Je huid, ogen en haar vormen de basis.

Voor het persoonlijk kleurplan werk ik met de Sensa Methode. Dit is een methode voor maatwerk kleurenanalyses, ontwikkeld door Anique van Kooij, Sensa stijlcoach. Deze methode gaat uit van kleurwetenschap, het 12 seizoenen systeem en maatwerk.

Nieuwsgierig naar de kleurenanalyses. Vul hieronder het contact formulier in

Het Stijl Traject

Het programma voor jouw next level garderobe. Jouw vrouwelijke essentie naar buiten. 

Iedereen heeft stijl, ontdek jouw authentieke stijl met Het Stijl Traject.

Een deep dive naar jouw verlangen. Geen quick fix maar een tijdloze garderobe die een weerspiegeling is van jouw.

Opbouw van programma

Deze bestaat uit 4 fysieke sessies.

Na elke sessie ontvang je een stijlverslag met hetgeen wat besproken is.

Contactformulier