Het Stijl Traject

Verlang jij ernaar om je authentieke kledingstijl te ontdekken? Je weer vol zelfvertrouwen te voelen? Een garderobe die niet alleen in kleur bij je uiterlijke kenmerken past, maar ook je persoonlijkheid weerspiegelt. 

 

Je opent je kledingkast, maar wordt niet meer blij van wat je ziet. Hoe je dit kunt veranderen weet je niet zo goed. 

 

Je bent afgelopen jaren druk bezig geweest met het zorgen voor je gezin en bouwen aan je ambities. Jouw tijd ging op aan andere dingen. Nu ben je in een nieuwe fase van je leven en weerspiegelt je garderobe niet meer wie je bent. De kleren die je kocht zijn het nét niet. Je houdt vast aan die kledingstukken van vóór je zwangerschap. Eigenlijk heb je je garderobe een verwaarloost. Je weet niet goed meer wat bij je past.

 

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik wil jou laten stralen en jouw je mooiste versie van jezelf laten zijn. Dit door het ontdekken van jouw eigen unieke stijl. Je helpen om volledig achter jezelf te staan. Kleding speelt een grote rol bij het versterken van je identiteit. Elke vrouw verdient het om in verbinden te zijn met haar authentieke zelf doormiddel van stijl en kleur. 

 

Laat mij je helpen om je garderobe op te bouwen met kledingstukken waar je van houdt en die je met trots draagt, elke keer weer. Mijn duurzame advies resulteert in een duurzame garderobe: alleen maar favorieten waar je elke dag blij van wordt.

 

Behoefte aan alleen kleuradvies, dit kan ook met een kleine of uitgebreide kleurenanalyse. 

 

   

  Het Stijl Traject

  Het programma voor jouw next level garderobe. Jouw vrouwelijke essentie naar buiten. 

  Iedereen heeft stijl, ontdek jouw authentieke stijl met Het Stijl Traject.

  Een deep dive naar jouw verlangen. Geen quick fix maar een tijdloze garderobe die een weerspiegeling is van jouw.

  Opbouw van programma

  Deze bestaat uit 4 fysieke sessies.

  Na elke sessie ontvang je een stijlverslag met hetgeen wat besproken is.

  Contactformulier