NEEM CONTACT OP MET NOOS

Maak vrijblijvend een afspraak voor jouw persoonlijke pas-sessie in Voorschoten. Ontdek de voordelen van kledingverhuur en ervaar luxe zonder het prijskaartje.

 

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

 

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Liefs Judith

Boek je privé pas-afspraak

Ben je benieuwd hoe de kleding bij jouw figuur zal passen? Twijfel je over de juiste maat of vind je het fijn om de kledingstukken eerst te kunnen passen voordat je een keuze maakt? Geen zorgen, ik begrijp het helemaal. Daarom bied ik de mogelijkheid om een privé pas-afspraak te maken in mijn studio aan huis in Voorschoten.

Tijdens de pas-afspraak nemen we ongeveer een uur de tijd om jouw wensen door te nemen en je persoonlijk advies te geven. Samen zorgen we ervoor dat je de perfecte outfit vindt die bij jouw stijl en figuur past. Het fijne is dat ik ook flexibel ben met de planning en weekend- en avondafspraken zijn mogelijk.

Jouw tevredenheid en het vinden van de ideale kledingstukken staan centraal. Maak snel een afspraak voor een privé pas-afspraak en ervaar zelf hoe gemakkelijk en leuk het is om stijlvolle kleding te vinden bij NOOS.

Laat een bericht hieronder achter en ik neem telefonisch of via Whatsapp contact met je op.

 

Locatie:

Bram Limburgstraat 74

Voorschoten (nabij Leiden)

Gratis parkeren

 

Tip: Maak vooraf een account aan op onze website. Tijdens je pas-afspraak is de reservering van je outfit sneller afgerond. Betaling is altijd digitaal. 

Vragen?

Word je vraag niet beantwoord op de pagina 'hoe het werkt' of heb je een andere vraag?

Laat een bericht achter en je ontvangt spoedig een reactie per mail, telefonisch of Whatsapp.

 

Wil je buiten dit formulier in contact komen: Whatsapp of Signal
06-41387329.

Stuur een bericht