Story of NOOS

Mijn naam is Judith Dokkum en trotse oprichter van NOOS Sharing Boutique. Naast ondernemer ben ik ook de echtgenote van Jorn en een trotse moeder van twee kleine boeven, Thijs en Lieke.

 

Als kind was ik al graag met kleding bezig. Mijn passie voor mode groeide verder tijdens mijn studententijd, waar ik in een kledingwinkel werkte. Mijn modellenwerk bood af en toe een exclusief kijkje in de mode-industrie. Met de achtergrond opleiding Vrijetijdskunde bouwde ik vervolgens een carrière op in het inkoopvak, werkzaam bij een juweliersketen, de Rijksoverheid en de academische zorg. 

Maar hoe kwam NOOS in beeld?

 

Het kopen van kleding had op mij een stevige greep. Ik besloot mezelf uit te dagen: twee jaar lang geen kleding kopen! Deze persoonlijke reis leidde tot het idee om mijn eigen kledingverhuurbedrijf op te zetten, waarbij ik bijdraag aan een meer verantwoorde en bewuste mode-industrie. En zo kwam NOOS 'tot leven'...maar het bleef niet alleen bij verhuur van jurken. Want in 2023 volgde ik de SENSA Stijlcoach School voor meer diepgang.  Om vrouwen te helpen die vastlopen in hun eigen garderobe. Coaching en creativiteit komen voor mij hier prachtig samen. 

 

Afgelopen jaren ging ik zelf door meerdere fases heen met mijn koopgedrag. Van een koopverslaving gedreven door onrustige emoties, naar 100% niet meer kopen. Daarna volgde de fase van niet willen investeren in mijzelf. Het moederschap had mij lichamelijk en emotioneel veranderd. Echter als je wil leven in het hier en nu, dan kan dat alleen door jezelf te accepteert zoals je nu bent. Niet meer vasthouden aan een beeld (kledingmaat) van vroeger. Dit omslagpunt bracht mij zoveel meer dan alleen een goed zittend kledingstuk. Deze persoonlijke ervaringen neem ik mee als stijlcoach. Samen gaan we jouw unieke kledingstijl ontdekken. Waar wordt jij blij van, wat zijn je verlangens. Jezelf weer vrouwelijk voelen, zelfverzekerd en stevig staan. Een garderobe die resoneert met met de vrouw die nu bent. 

 

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik wil jou laten stralen en jouw je mooiste versie van jezelf laten zijn. Dit door het ontdekken van jouw eigen unieke stijl. Elke vrouw verdient het om in verbinding te staan met haar authentieke zelf. 

 

Ik wil dat je je speciaal voelt!

 

Liefs Judith

Het Stijl Traject

Het programma voor jouw next level garderobe. Jouw vrouwelijke essentie naar buiten. 

Iedereen heeft stijl, ontdek jouw authentieke stijl met Het Stijl Traject.

Een deep dive naar jouw verlangen. Geen quick fix maar een tijdloze garderobe die een weerspiegeling is van jouw.

Opbouw van programma

Deze bestaat uit 4 fysieke sessies.

Na elke sessie ontvang je een stijlverslag met hetgeen wat besproken is.

Contactformulier