Sale

Quick Color Scan

Kleine kleurenanalyse

Wil je snel en doelgericht ontdekken welke kleuren jouw het beste laten stralen? De Quick Color Scan is een beknopte kleurenanalyse zodat je meteen aan de slag kunt met je nieuwe inzichten.

 

Duur: 1 à 1,5 uur

 

Wat kun je verwachten:

 

Kennismaking: We beginnen met een persoonlijke kennismaking om jouw wensen te bespreken.

 

Uitleg over de vier basisseizoenen: Leer meer over de lente-, zomer-, herfst-, en wintertypes.

 

Kleuranalyse met kleurkragen: Ik gebruik kleurkragen om te bepalen welke kleuren het meest in harmonie zijn met je unieke uiterlijke kenmerken. Denk hierbij aan warmte versus koelte, licht versus donker, en helder versus
gedempt.

 

Kleuradvies: Ik geef je een richting mee qua kleurtype(s) die het beste bij je passen, inclusief de kleurtypes die het beste bij je passen. Ook ontvang je een algemene kleurenkaart om je op weg te helpen. 

 

Locatie: Mijn studio aan huis in Voorschoten.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken vul je het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier

OWN THE STORY, RENT THE OUTFIT

NOOS staat voor de afkorting Never Out Of Stories! Een verhaal dat gaat over duurzaamheid en unieke ervaringen creëren. Met een een knipoog naar de term "never out of stock" uit de mode-industrie. Onze unieke well-loved collectie is speciaal voor jou geselecteerd, zodat je kunt schitteren, stralen en kostbare herinneringen kunt maken. Jij bent het middelpunt van het verhaal wanneer je deze kleding met liefde draagt en deelt. Het is mijn wens dat elke vrouw deze prachtige momenten kan ervaren.

Wie is NOOS

Mijn naam is Judith Kaspers en oprichter van NOOS Sharing Boutique. Ik ben niet alleen een ondernemer, maar ook een echtgenote van Jorn en een trotse moeder van twee kleine boeven, Thijs en Lieke.

 

Mijn passie voor mode begon tijdens mijn studententijd, toen ik in een kledingwinkel werkte. Het was voor mij een paradijs. Daarnaast gaf mijn modellenwerk af en toe een exclusief kijkje in de mode-industrie. Na het afronden van mijn opleiding Vrijetijdskunde, bouwde ik een carrière op in het inkoopvak, waarbij ik werkzaam was bij een juweliersketen, de Rijksoverheid en de academische zorg. Deze diverse ervaringen en kennis vormen een solide basis voor het starten van NOOS.

 

Wat mij het meeste plezier geeft, is het vinden van het perfecte kledingstuk voor jou, zodat je straalt op dat ene speciale feest. Ik geloof in de kracht van kleding om verhalen te vertellen en je zelfvertrouwen te versterken. Daarom is NOOS ontstaan - Never Out Of Stories!

 

Bij NOOS delen we niet alleen kleding, maar ook verhalen. Ik wil dat je je speciaal voelt en de mogelijkheid hebt om prachtige kleding te ervaren zonder de lasten van eigendom. Ik bied een zorgvuldig samengestelde collectie waar jij in kunt schitteren, stralen en kostbare herinneringen kunt maken.

Einde aan mijn koopverslaving

Het kopen van kleding had ook mij stevig in zijn greep. Er ging geen maand voorbij zonder dat ik nieuwe kleding kocht. Maar toen besloot ik mezelf uit te dagen: twee jaar lang geen kleding kopen. Het was een persoonlijke uitdaging die mijn koopgedrag moest doorbreken. Na slechts drie maanden merkte ik echter dat ik bezweken was voor een paar sneakers. Maar ik liet me niet ontmoedigen en begon mijn uitdaging opnieuw, vastberadener dan ooit.

 

Tijdens deze uitdaging werd ik ervan overtuigd dat het mogelijk is om mode en duurzaamheid te combineren. Hieruit ontstond het idee om mijn eigen kledingverhuurbedrijf op te zetten. Mijn eigen bedrijf brengt alles samen waar ik van hou: mijn passie voor mode en mooie jurken, mijn wens om bij te dragen aan de circulaire economie en de ruimte die ik wil geven aan mijn creativiteit. En zo werd mijn droom werkelijkheid:

NOOS, een kledingverhuurbedrijf voor speciale gelegenheden, met een prachtige selectie (design)kleding.

 

Met NOOS hoef je je geen zorgen te maken over kleding die slechts één keer gedragen wordt en vervolgens in je kast blijft hangen. Ik streef naar een meer verantwoorde en bewuste manier van omgaan met mode. Door te kiezen voor kledingverhuur draag je bij aan de circulaire economie en verminder je verspilling.

 

Ik nodig je uit om het verhuurconcept van NOOS te beleven en deel uit te maken van mijn missie om de mode-industrie te veranderen. Laten we samen bewijzen dat duurzaamheid en stijl perfect hand in hand kunnen gaan.

Kleding huren is goed voor de planeet

Wist je dat ongeveer 70% van onze kledingkast voornamelijk gevuld is met kleding die we zelden tot nooit dragen? Herken je dit probleem? Het is geen verrassing dat dit zowel een verspilling van geld is als belastend voor het milieu, vooral omdat je al op mijn website terecht bent gekomen.

 

Desondanks voelen we ons vaak dolgelukkig met 'nieuwe' kleding. Kleding speelt namelijk een grote rol bij het versterken van onze identiteit en het uitdragen van de boodschap die we willen overbrengen. Ik wil een oplossing bieden voor de wegwerpcultuur die is ontstaan door de fast-fashion industrie. Mijn doel is om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd een breed scala aan stijlvolle opties aan te bieden die aan jouw behoeften voldoen.

 

Als pionier in de kledingverhuursector zet NOOS zich in voor duurzaamheid en het verminderen van de negatieve impact van mode op het milieu. Ik ben ervan overtuigd dat het huren van kleding een fantastische manier is om er stijlvol uit te zien zonder bij te dragen aan de verspilling en vervuiling die vaak gepaard gaan met de mode-industrie. De NOOS collectie bestaat uit prachtige, hoogwaardige well-loved design kleding. Dit maakt mijn collectie uniek en bijzonder duurzaam. Ik maak gebruik van wat er al beschikbaar is, want er is al zoveel moois om te dragen.

 

Ik nodig je van harte uit om mijn collectie te ontdekken en te ervaren hoe het huren van kleding niet alleen jouw persoonlijke stijl verbetert, maar ook bijdraagt aan een meer duurzame modekeuze. Laten we samen een positieve verandering teweegbrengen.

 

Liefs Judith